Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

  1. Scopul politicii de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care Piatră România colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile detinute, inclusiv acest website.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@piatraromania.ro sau prin telefon la 0746 645 396.

  1. Ce date sunt colectate ?

2.1 Date furnizate in mod direct catre Piatră România

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

  • date de contact, respectiv orice informatii care permit Piatră România sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)
  • feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul www.piatraromania.ro despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor

2.2. Datele cu caracter personal ale minorilor

Piatră România nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.

  1. Cui dezvaluie Piatră România datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

Piatră România nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal.

  1. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Piatră România ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Piatră România.

  1. Cum ne puteti contacta? Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la contact@piatraromania.ro sau puteti suna la 0746 645 396.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.