Comandă, plată, livrare

Cum comand ?

Poti face comanda telefonic la 0755016906, 0746645396, 0769440710   sau pe e-mail:contact@piatraromania.ro.

Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit prin folosirea campului de cautare sau direct de pe pagina produsului.

Cum plătesc?

Toate platile se realizeaza in avans.In momentul in care se prelucreaza comanda,va fi emisa o factura proforma in baza careia puteti face plata.

Plata de face exclusiv bancar,nefiind acceptata plata ramburs.

Dupa prelucararea comenzii,se va emite o facture proforma care va contine si transportul in baza careia dvs.puteti face plata.Din momentul in care sistemul nostru inregistreaza plata,noi va vom trimite comanda care are termen de livrare minim 24h dacă se achită taxă de livrare cu prioritate – LIVRARE PREMIUM  sau minim 48h livrare standard curier.

Momentan nu se pot efectua plăți cu cardul online pe site-ul nostru. În viitor vom oferi și această modalitate de plată!

IMPORTANT!!!

Pentru produsele care necesită diferite pregătiri sau se pot comanda numai cu precomandă se achită 40% din valoarea produsul la momentul plasării comenzii iar diferența de 60% din valoare înainte de livrarea produsul comandat! NU se va livra niciun produs fără plată integrală confirmată înainte de livrare! De asemenea NU se poate opta pentru plată ramburs la livrare pentru diferența de 60% din sumă.

Facturare:

S.C. FLAVIROLF IMPEX S.R.L va emite pe baza informatiilor primate de la client factura pentru bunurile livrate.

Transport:

Transportul se efectueaza in sistem paletizat,noi colaborand cu o companie de transport care va face livrarea la domiciliu.

Nu suntem raspunzatori de intarzieri din culpa transportatorului.

Incercam sa facem tot posibilul sa rezolvam situatia intr-un mod cat mai placut pentru dvs.

RETUR:

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora(emiterea facturii fiscale),in ambalajul original.Returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet.Nu acceptam returul marfurilor utilizate!

Costurile aferente returului de marfuri cade integral in sarcina dvs.

Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Descarcă politica de retur de aici ->  Politică retur